Handmade Hopes op kerstmarkten

Voor team Handmade Hopes is het een drukke, maar héle leuke week! Dinsdag zijn wij op inkoop geweest in de buurt van Amsterdam; dat betekent een hoop nieuwe leuke spulletjes. Onder andere zijn er dinsdag veel toffe producten gekocht voor de kerstmarkten waar wij deze week staan.

Gisteren hebben we op de kerstmarkt van Christelijke scholengemeenschap Groningen gestaan. Nadat wij alle spullen in onze bus hadden geladen (wat was dit zwaar!) gingen we met z’n vieren op richting de kerstmarkt.  Hier hebben wij veel leuke producten verkocht, waaronder ook veel zelfgemaakte producten van de talenten binnen het team. En wat hebben zij het goed gedaan op de kerstmarkt! Het was een hele geslaagde dag en gezellig om dit met elkaar te doen. Met héél veel minder producten gingen wij weer op naar huis.

Vandaag zijn wij met elkaar bezig geweest voor de volgende kerstmarkt, namelijk morgen. Morgen staan wij op een kerstmarkt van schoolbestuur Laurens & Eems & Het Hogeland College.

Hieronder een kleine impressie van de kerstmarkt van afgelopen woensdag:

foto kerstmarkt

 

foto kerstmarkt 2

Samen met de dames, Mairin en Frency, hebben wij afgelopen vrijdag met onze toffe kraam op de tweede kerstmarkt van deze week gestaan. Deze was in Wehe den Hoorn in hotel/restaurant de Schierstee. Dit was een sfeervolle locatie, een druk bezochte markt, lekker eten én warme chocolademelk. Kortom: het was weer een geslaagde dag! Hieronder een sfeerimpressie van de kerstmarkt in Wehe den Hoorn:

Kerstmarkt vrijdag foto 2