Sluiting Handmade Hopes

We can’t direct the wind, but we can adjust the sails.

Een prachtige schildering van één van onze talenten staat symbool voor waar wij op dit moment midden in zitten. Elker Jeugdhulp & Onderwijs zit namelijk in financiële crisis en omdat Handmade Hopes niet kostendekkend is, is besloten dat we per 1 mei definitief moeten sluiten.

We begrijpen het besluit gezien de situatie. We vinden het ook erg verdrietig omdat wij dagelijks zien wat we jongeren met Handmade Hopes bieden. Een veilige, kleinschalige plek waar je mag zijn hoe je op dit moment bent. Een plek waar wij je helpen te zien waar je goed in bent. Een plek waar je mag vallen en opstaan. Een plek waar we je helpen om kleine stapjes te zetten in de richting van jouw gewenste toekomst. Het creatieve werk en de winkel als werkplek zijn daarbij een fantastisch middel waardoor we kunnen sturen op ervaringsgericht leren.

Nu moeten we onze zeilen dus bijzetten. We zijn met alle jongeren die op dit moment bij ons werken op zoek naar een passend alternatief. Tegelijkertijd blijven we met elkaar werken in de winkel. Zo kun je heel gauw een bericht over een project voor een goed doel verwachten!