Concept store

In het centrum van Groningen bevindt zich de woonwinkel Handmade Hopes waar een mix van handmade en new samenkomt. In verschillende sfeerhoekjes zijn de leukste hebbedingetjes uitgestald, zoals vaasjes, kussens en plantjes in mooie potjes, maar ook door ons gemaakte posters met inspirerende quotes en zelfgemaakte meubels.

zwart

witte kast

 

 

 

 

 

 

Onze collectie meubels bestaat uit brocante of opgeknapte kasten, tafeltjes, vitrinekastjes en bureau’s. Hierbij worden pastelkleuren afgewisseld met stoer zwart en charmant wit. Ook worden er verschillende producten gemaakt in de Werkplaats, zoals het zwarte metalen rek waar nu het roze kussen in staat. Deze is ook te gebruiken voor bijvoorbeeld tijdschriften of hout. Producten die door de werkplaats zijn gemaakt zijn te bestellen in de winkel, kom snel naar de winkel om meer producten uit de werkplaats te bewonderen!

vintage kastje

hertjes

 

 

 

 

 

 

Handmade Hopes staat voor retro, hip & uniek. Sinds kort staat (linksboven) dit leuke vintagekastje te shinen in de winkel. De hertjes op de foto rechts hoeven het niet koud meer te hebben deze winter, wij maken handmade mutsjes om ze warm te houden!

handmade

klokken

 

 

 

 

 

 

Ook maken wij zelf posters met inspirerende quotes. Hieronder een foto van de posters welke wij op dit moment in de winkel hebben. Welke vindt jij het leukst?

450F4C95-D205-4CA0-802D-1CABB874A1A5

 

5E459F56-C972-4A88-8B1C-82C1E9F2EE82